Tietosuojalauseke

Tietosuoja

Yleiskatsaus 

Swivellink® on sitoutunut kunnioittamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Pyrimme tarjoamaan turvallisen käyttökokemuksen. Tämä tietosuojalausunto sisältää verkkotiedonkeruu- ja -käyttökäytännöt ja -käytännöt, jotka koskevat verkkosivustoamme. Käyttämällä Swivellink®, hyväksyt tässä lausunnossa kuvatut käytännöt ja käytännöt.

Tietojasi tallennetaan ja käsitellään kokonaan tai osittain Yhdysvalloissa. Jos pääset Swivellink® Yhdysvaltojen ulkopuolella tämän sivuston käyttö merkitsee suostumusta tietojesi siirtämiseen maastasi ja Yhdysvaltoihin.

Sivustomme sisältää linkkejä muille Web-sivustoille, joihin emme voi vaikuttaa. Swivellink® ei ole vastuussa muiden Web-sivustojen tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä, joille valitset linkin Swivellink®. Suosittelemme sinua tutustumaan näiden muiden Web-sivustojen tietosuojakäytäntöihin, jotta ymmärrät, kuinka ne keräävät, käyttävät ja jakavat tietojasi. Tämä tietosuojaseloste koskee vain keräämiämme tietoja Swivellink®, eikä se koske muulla tavoin keräämiämme tietoja.

Tietojen kerääminen ja säilyttäminen

Joillakin Web-sivustomme alueilla Swivellink® pyytää tai voi pyytää sinua antamaan henkilötietojasi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi luottokortin numero, sosiaaliturvatunnus, yhteystiedot, laskutustiedot ja kaikki muut tiedot, joista henkilöllisyytesi on havaittavissa. Muilla alueilla, Swivellink® kerää tai saattaa kerätä demografisia tietoja, jotka eivät ole ainutlaatuisia sinulle, kuten postinumerosi, ikäsi, mieltymyksesi, sukupuoli, kiinnostuksen kohteet ja suosikit. Joskus keräämme tai saatamme kerätä näiden kahden tyyppisten tietojen yhdistelmää. Esimerkkejä alueista Swivellink® joille keräämme henkilökohtaisia ​​tai yhdistettyjä henkilö- ja demografisia tietoja ovat sivuja, joilla voit avata a Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilit, kirjaudu käyttämään palvelua, lähetä ansioluettelo, osallistu kilpailuun tai osta tuote

Lisäksi, Swivellink® voi epäsuorasti kerätä tietoja sinusta, kun käytät tiettyjä kolmannen osapuolen palveluita verkkosivustollamme. Tällaisiin tietoihin sovelletaan tässä lausunnossa kuvattuja periaatteita ja käytäntöjä ja niitä käsitellään niiden mukaisesti.

Keräämme tai saatamme myös kerätä tiettyjä tietoja sivustomme käytöstä, kuten millä alueilla vierailet ja mitä palveluita käytät. Lisäksi tietokoneesi laitteistoista ja ohjelmistoista on tietoja, joita kerää tai saattaa kerätä Swivellink®. Nämä tiedot voivat sisältää rajoituksetta IP-osoitteesi, selaimesi tyypin, verkkotunnuksen nimet, käyttöajat ja viittaavien Web-sivustojen osoitteet.

Swivellink® voi joskus antaa sinulle mahdollisuuden antaa kuvailevia, kulttuurisia, käyttäytymiseen liittyviä, suosivia ja/tai elämäntyylitietoja itsestäsi, mutta on vain sinusta itsestäsi kiinni, annatko tällaiset tiedot. Jos annat tällaisia ​​tietoja, suostut siten näiden tietojen käyttöön tässä lausunnossa kuvattujen käytäntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Tällaisia ​​tietoja voidaan käyttää esimerkiksi määrittämään mahdollinen kiinnostuksesi vastaanottaa sähköpostia tai muuta tiedonantoa tietyistä tuotteista tai palveluista.

Muista, että jos julkaiset henkilökohtaisia ​​tietojasi julkisilla alueilla Swivellink®, kuten online-foorumeilla tai chat-huoneissa, muut voivat kerätä ja käyttää tällaisia ​​tietoja Swivellink® ei hallitse. Emme ole vastuussa siitä, että kolmannet osapuolet käyttävät tietoja, joita julkaiset tai muutoin annat saataville julkisilla alueilla Swivellink®.

Koska uskomme, että urasi hallinta on elinikäinen prosessi, säilytämme loputtomiin kaikki sinusta keräämämme tiedot, jotta voimme tehdä toistuvasta käytöstäsi kanssamme tehokkaampaa, käytännöllisempää ja merkityksellisempää. Voit tietysti korjata tai päivittää Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilit milloin tahansa. Lisäksi voit poistaa ansioluettelosi online-tietokannastamme tai sulkea Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilit milloin tahansa, jolloin poistamme kaikki kopiomme ansioluettelostasi ja Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilitiedot paitsi arkistokopio, joka ei ole saatavilla Internetissä.

Tietojen käyttö Swivellink®

Käytämme keräämiämme tietoja Swivellink®, joko henkilökohtaisia, demografisia, kollektiivisia tai teknisiä, toiminnan ja parantamisen tarkoituksessa Swivellink® Verkkosivusto, positiivisen käyttökokemuksen edistäminen ja tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden toimittaminen.

Saatamme myös käyttää keräämiämme tietoja ilmoittaaksemme sinulle muista tuotteista tai palveluista, jotka ovat saatavilla Swivellink® tai sen tytäryhtiöt tai ottaa sinuun yhteyttä mielipiteistäsi nykyisistä tuotteista ja palveluista tai mahdollisista uusista tuotteista ja palveluista, joita voidaan tarjota.

Voimme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle sähköpostia tai muita päivityksiä koskevia viestejä osoitteessa Swivellink® sivusto, kuten uusi Swivellink® mahdollisuuksia ja muita listauksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Näiden viestien luonne ja tiheys vaihtelee sen mukaan, mitä tietoja meillä on sinusta. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä a Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilit, sinulla on mahdollisuus halutessasi vastaanottaa lisäviestintää, tietoa ja tarjouksia, mukaan lukien rajoituksetta ilmaiset tiedotusuutiskirjeet Swivellink® liittyvät aiheisiin, jotka saattavat kiinnostaa sinua erityisesti, kuten urajohtamisen neuvoja.

Meillä on alue, jonne voit lähettää palautetta. Kaikista tällä alueella antamastasi palautteesta tulee omaisuuttamme, ja voimme käyttää palautetta (kuten menestystarinoita) markkinointitarkoituksiin tai ottaa sinuun yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Tietojen luovuttaminen muille

Emme paljasta kolmansille osapuolille henkilökohtaisia ​​tietojasi, yhdistettyjä henkilö- ja demografisia tietoja tai tietoja a Swivellink® Web-sivusto (kuten alueet, joilla vierailet, tai palvelut, joita käytät), paitsi seuraavassa neljässä kappaleessa.

Saatamme luovuttaa tällaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille, jos annat suostumuksesi tällaiseen luovuttamiseen. Jos esimerkiksi ilmoitat, että haluat saada tietoja kolmansien osapuolien tuotteista tai palveluista rekisteröityessäsi Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilit, voimme toimittaa yhteystietosi kolmansille osapuolille, kuten työnantajille, rekrytoijille, tietojen kokoajille, markkinoijille tai muille, jotta voimme lähettää sinulle sähköpostia tai muuten kommunikoida kanssasi. Saatamme käyttää sinua koskevia tietoja (kuten ilmaisemiasi kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä) määrittääksemme, saatatteko olla kiinnostunut tietyn kolmannen osapuolen tuotteista tai palveluista
Saatamme paljastaa tällaisia ​​tietoja yrityksille ja henkilöille, joita palkkaamme suorittamaan tehtäviä puolestamme. Esimerkkejä voivat olla verkkopalvelimiemme isännöinti, tietojen analysointi, markkinointiavun tarjoaminen, luottokorttimaksujen käsittely ja asiakaspalvelu. Näillä yrityksillä ja yksityishenkilöillä on pääsy henkilötietoihisi tarpeen mukaan tehtäviensä suorittamiseksi, mutta he eivät saa jakaa näitä tietoja minkään muun kolmannen osapuolen kanssa.
Saatamme luovuttaa tällaisia ​​tietoja, jos laki vaatii niin, jos viranomainen pyytää niin tai jos uskomme vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen: (a) lakisääteisten vaatimusten tai oikeusprosessin noudattamiseksi; (b) suojella oikeuksia tai omaisuutta Swivellink® tai sen tytäryhtiöt; c) ehkäistä rikosta tai suojella kansallista turvallisuutta; tai d) suojella käyttäjien tai yleisön turvallisuutta.
Voimme paljastaa ja siirtää tällaisia ​​tietoja kolmannelle osapuolelle, joka hankkii kaikki tai merkittävän osan niistä Swivellink®:n liiketoimintaan, olipa kyse sitten sulautumisen, yhdistämisen tai koko omaisuutemme tai merkittävän osan ostosta. Lisäksi tapahtumassa Swivellink® joutuu konkurssimenettelyn kohteeksi, joko vapaaehtoisesti tai tahattomasti, Swivellink® tai sen konkurssipesänhoitaja voi myydä, lisensoida tai muuten luovuttaa tällaisia ​​tietoja konkurssituomioistuimen hyväksymällä kaupalla.
Swivellink® voi myös jakaa koottuja anonyymejä tietoja vierailijoista tytäryhtiöidensä, asiakkaidensa, kumppaneidensa ja muiden kolmansien osapuolten kanssa, jotta he ymmärtävät, millaisia ​​vierailijoita Swivellink®:n sivusto ja kuinka nämä vierailijat käyttävät sivustoa.

Swivellink® toimittaa teknologiaa, isännöintiä ja niihin liittyviä palveluja muille yrityksille, jotta ne voivat tehostaa rekrytointialueita verkkosivuillaan (jota joskus kutsutaan "omien merkkien rekrytointialueiksi"). Yksityisten merkkien rekrytointialueilla toimittamasi henkilö- ja/tai demografiset tiedot tulevat osaksi Swivellink® tietokanta, mutta se ei ole kenenkään muun kuin sinä, Swivellink® ja asianomaisen yrityksen kanssa ilman suostumustasi.

Tiedot, jotka on kerätty yksityisen merkkien rekrytointialueen sivulle tai yhteisbrändätylle sivulle (kuten kilpailun, jota sponsoroi Swivellink® ja toinen yhtiö), voi tulla toisen yrityksen tai molempien omaisuutta Swivellink® ja toinen yritys. Tällöin toisen yrityksen tällaisten tietojen käyttö voi olla kyseisen yrityksen tietosuojakäytännön alaista ja joka tapauksessa Swivellink® ei ole vastuussa siitä, että kyseinen yritys käyttää henkilökohtaisia ​​tai demografisia tietojasi.
Evästeiden käyttö

Swivellink® käyttää "evästeitä" mukauttaakseen ja maksimoidakseen online-kokemuksesi ja online-ajan. Eväste on tekstitiedosto, jonka Web-sivupalvelin asettaa kiintolevyllesi. Evästeitä ei käytetä ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneellesi. Evästeet on määritetty yksilöllisesti tietokoneellesi, ja vain evästeen sinulle lähettäneen verkkotunnuksen verkkopalvelin voi lukea niitä.

Yksi evästeiden päätarkoituksista on tarjota käyttömukavuusominaisuus, joka säästää aikaasi. Evästeen tarkoitus on kertoa Web-palvelimelle, että olet palannut tietylle sivulle. Jos esimerkiksi mukautat Swivellink® -sivuilla tai rekisteröitymällä palveluihin, eväste auttaa meitä muistamaan tietyt tietosi (kuten käyttäjätunnus, salasana ja asetukset). Evästeiden käyttömme ansiosta voimme tarjota nopeampia ja tarkempia tuloksia sekä henkilökohtaisemman sivustokokemuksen. Kun palaat Swivellink® -sivustolta voit hakea aiemmin antamasi tiedot, jotta voit helposti käyttää mukautettuja ominaisuuksia. Käytämme evästeitä myös napsautusvirtojen seuraamiseen ja kuormituksen tasapainottamiseen.

Sinulla voi olla mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetuksia niin, että ne hylkäävät kaikki evästeet, jos haluat. Vaihtoehtoisesti voit muokata selaimesi asetuksia niin, että se ilmoittaa sinulle aina, kun eväste on tarjottu, ja sallia sinun hyväksyä tai hylätä evästeet yksilöllisesti. Jos kuitenkin päätät hylätä evästeet, se voi haitata suorituskykyä ja vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseesi Swivellink® Web-sivusto.

Web Beaconien käyttö

Swivellink® Web-sivut voivat sisältää sähköisiä kuvia, jotka tunnetaan verkkojäljitteinä (joita kutsutaan joskus yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla voimme laskea kyseisillä sivuilla vierailleet käyttäjät ja tarjota yhteistuotemerkkipalveluita. Jäljitteitä ei käytetä henkilökohtaisiin tunnistetietoihisi pääsyyn Swivellink®; ne ovat tekniikka, jota käytämme kootaksemme aggregoituja tilastoja verkkosivustomme käytöstä

Verkkojäljitteet keräävät vain rajoitetun joukon tietoja, mukaan lukien evästeen numero, sivun katselun aika ja päivämäärä sekä sen sivun kuvaus, jolla majakka sijaitsee.

Tietojen päivittäminen

Voit tarkistaa, korjata, päivittää tai muuttaa Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilitiedot milloin tahansa. Kirjaudu vain sisään Swivellink® Työnantaja- tai käyttäjätilit, tarkista tilitietosi ja, jos haluat, muokkaa niitä tarjotuilla vaihtoehdoilla.

Jos valitsit uutiskirjeiden, kaupallisten sähköpostien tai muiden viestien vastaanottamisen Swivellink® tai kolmannet osapuolet rekisteröinnin yhteydessä Swivellink®, mutta muutat myöhemmin mieltäsi, voit kieltäytyä muokkaamalla tilitietojasi yllä kuvatulla tavalla. Jos olet aiemmin päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​viestejä, voit myöhemmin osallistua muokkaamalla tilitietojasi.

turvallisuus

Swivellink® on toteuttanut kohtuulliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet turvatakseen henkilötietosi vahingossa tapahtuvalta katoamiselta ja luvattomalta käytöltä, käytöltä, muuttamiselta tai paljastamiselta. Emme kuitenkaan voi taata, että luvattomat kolmannet osapuolet eivät koskaan pysty kumoamaan näitä toimenpiteitä tai käyttämään henkilötietojasi sopimattomiin tarkoituksiin.

Swivellink® käyttää palveluyritystä luottokorttitapahtumiensa käsittelyyn. Kun teet tilauksen verkossa osoitteessa Swivellink®, luottokorttitietosi on suojattu salauksella, kuten Secure Socket Layer ("SSL") -protokollalla. SSL vaikeuttaa luottokorttitietojen sieppaamista tai varastamista lähetyksen aikana.

Lapset

Emme kerää erityisesti tietoja lapsista. Uskomme, että lasten tulee saada vanhempiensa suostumus ennen henkilötietojen luovuttamista.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Jos päätämme muuttaa tietosuojaselostettamme Swivellink®, julkaisemme muutokset täällä, jotta tiedät aina, mitä tietoja keräämme, miten saatamme käyttää niitä ja kenelle paljastamme ne. Jos sinulla on milloin tahansa kysyttävää tai huolenaiheita Swivellink®:n tietosuojalausunto, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Web palvelut@swivellink.com

Yhteystiedot

Otamme mielellämme vastaan ​​kommenttejasi tästä tietosuojaselosteesta. Jos uskot, että emme ole noudattaneet tätä lausuntoa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen  Web palvelut@swivellink.com Käytämme kaupallisesti kohtuullisia toimia ongelman määrittämiseksi ja korjaamiseksi ripeästi.

Kiitos, että käytät Swivellink®